Previous
Next

Vis Kajak

Wat is er nu mooier dan als visser de Bernisse te verkennen per kajak. Want als hengelsporter wil je juist op de plekken komen, waar je normaal niet kunt komen. Met onze viskajaks kun je overal op het water komen en kun je de beste en de meest bijzondere vissen vangen. 

Wij verhuren de Trinidad sit-on-top Fishing kajaks, deze zijn zeer stabiel en comfortabel om vanuit te vissen. De kajak is compact, maar breed en ontworpen voor solo- of 2 persoons vistrips. De kajak heeft goede opslagmogelijkheden voor je visuitrusting en een beugel voor de vishengel. 

We beschikken over 2 verhuurlocaties.

De 1e locatie is op Vakantiepark Zuytland Buiten te Simonshaven. Hier kunt u onze vaartuigen alleen voor een gehele dag of meerdere dagen huren. U heeft de mogelijkheid om online op onze website of ter plaatse bij de receptie te reserveren. 

De 2e locatie is bij de Pannenkoekenbakker aan de Stompaardseplas in Zuidland. Deze locatie is maar 700m verwijderd van het Vakantiepark Zuytland Buiten. Bij de Pannenkoekenbakker kunt u de vaartuigen alleen per uur of meerdere uren huren. Verhuur is op basis van beschikbaarheid, u kunt vooraf niet reserveren. 

 

Visbestand

In de Bernisse is een goed en gevarieerd visbestand zoals: Baars, Blankvoorn, Brasem, Bliek, Forel, Karper, Paling, Ruisvoorn, Snoek, Snoekbaars, Voorn en Zeelt. Het viswater is vooral geliefd bij Karper, Snoek en Witvissers. U heeft een visvergunning nodig om te vissen. Bij de receptie van Zuytland Buiten zijn vergunningen te verkrijgen voor €10,- per dag. 

Bic Trinidad Fishing kajak

Vanaf € 7,50 per uur of Vanaf € 24,50 per dag 

Lengte: 360 cm
Breedte: 84 cm
Gewicht: 29.5 kg
Max. draagvermogen: 200 kg
Capaciteit: 2 volwassenen + 1 kind 

Zit en Rugsteun

Voor meer comfort tijdens het kajakken bieden wij een zit en rugsteun aan. Dit zijn met schuim gevulde zit- en rugsteunen, ze zijn comfortabel en bieden ondersteuning voor de rug tijdens het varen met een kajak. Tarief : € 5,00 per persoon per dag. 

Zwemvesten

Zwemvesten worden gratis ter beschikking gesteld voor zowel kinderen als volwassenen. 

Reserveren
Nederlands