Kajak

Geniet met vrienden of familie van het prachtige natuurgebied de Bernisse. Tijdens een kajaktocht kun je in alle rust genieten van de natuur, maar je kunt er natuurlijk ook een sportieve dag van maken! 

De kajaks die wij verhuren zijn familie georiënteerde dubbel Sit-on-Top kajaks, dat wil zeggen dat je óp de kajak zit en niet er in. Deze kajaks hebben een aantal vernieuwde functies, ze hebben met name de mogelijkheid om alleen, met 2 of met 3 personen te varen dit mét behoud van comfort en stabiliteit. De kajak heeft ook nog een groot vlak achter om spullen mee te nemen. Onze kajaks zijn geschikt voor jong en oud en zijn onzinkbaar. 

We beschikken over 2 verhuurlocaties.

De 1e locatie is op Vakantiepark Zuytland Buiten te Simonshaven. Hier kunt u onze vaartuigen alleen voor een gehele dag of meerdere dagen huren. U heeft de mogelijkheid om online op onze website of ter plaatse bij de receptie te reserveren. 

Klik hier voor meer informatie over locatie Vakantiepark Zuytland Buiten, tarieven en openingstijden. 

De 2e locatie is bij de Pannenkoekenbakker aan de Stompaardseplas in Zuidland. Deze locatie is maar 700m verwijderd van het Vakantiepark Zuytland Buiten. Bij de Pannenkoekenbakker kunt u de vaartuigen alleen per uur of meerdere uren huren. Verhuur is op basis van beschikbaarheid, u kunt vooraf niet reserveren. 

Kijk hier voor meer informatie over locatie Pannenkoekenbakker, tarieven en openingstijden. 

Voor onze algemene voorwaarden klikt u hier

Vanaf € 7,50 per uur of vanaf € 24,50 per dag 

Bic kajak Borneo

Lengte: 4,10 meter
Breedte: 0,84 meter
Gewicht: 34 kg
Max. draagvermogen: 250 kg
Capaciteit: 2 volwassenen + 1 kind

Zit en Rugsteun

Voor meer comfort tijdens het kajakken bieden wij een zit en rugsteun aan. Dit zijn met schuim gevulde zit- en rugsteunen, ze zijn comfortabel en bieden ondersteuning voor de rug tijdens het varen met een kajak. Tarief : € 5,00 per persoon per dag. 

Zwemvesten

Zwemvesten worden gratis ter beschikking gesteld voor zowel kinderen als volwassenen.

Direct reserveren

 

Laden...

Reserveren
Nederlands