Vorige slide
Volgende slide

Kajak

Geniet met vrienden of familie van het prachtige natuurgebied de Bernisse. Tijdens een kajaktocht kun je in alle rust genieten van de natuur, maar je kunt er natuurlijk ook een sportieve dag van maken! 

De kajaks die wij verhuren zijn familie georiënteerde dubbel Sit-on-Top kajaks, dat wil zeggen dat je óp de kajak zit en niet er in. Deze kajaks hebben een aantal vernieuwde functies, ze hebben met name de mogelijkheid om alleen, met 2 of met 3 personen te varen dit mét behoud van comfort en stabiliteit. De kajak heeft ook nog een groot vlak achter om spullen mee te nemen. Onze kajaks zijn geschikt voor jong en oud en zijn onzinkbaar. 

We beschikken over 2 verhuurlocaties.

De 1e locatie is op Vakantiepark Zuytland Buiten te Simonshaven. Hier kunt u onze vaartuigen alleen voor een halve dag of  gehele dag  huren. U heeft de mogelijkheid om online op onze website of ter plaatse bij de receptie te reserveren. 

De 2e locatie is bij de Pannenkoekenbakker aan de Stompaardseplas in Zuidland. Deze locatie is maar 700m verwijderd van het Vakantiepark Zuytland Buiten. Bij de Pannenkoekenbakker kunt u de vaartuigen alleen per uur of meerdere uren huren. 
Meer informatie over het huren van een kajak bij de Pannenkoekenbakker supverhuur Bernisse (supandpaddle.nl)

Bic kajak Borneo

Vanaf € 19,50 per halve dag / € 27,50 per gehele dag / € 49,50 per 2 dagen

Lengte: 4,10 meter
Breedte: 0,84 meter
Gewicht: 34 kg
Max. draagvermogen: 250 kg
Capaciteit: 2 volwassenen + 1 kind

Zit en Rugsteun

Voor meer comfort tijdens het kajakken bieden wij een zit en rugsteun aan. Dit zijn met schuim gevulde zit- en rugsteunen, ze zijn comfortabel en bieden ondersteuning voor de rug tijdens het varen met een kajak. 

Tarief : € 5,00 per persoon per dag. 

Zwemvesten

Zwemvesten worden gratis ter beschikking gesteld voor zowel kinderen als volwasse