Previous
Next

Luxe Elektrische Sloep

Vaar door de prachtige Bernisse met onze luxe elektrische sloep. Ga op ontdekkingstocht door het natuurgebied en bewonder de prachtige flora en fauna. Ontspan op het relaxte zonnedek met kussenset van een goed boek. Of neem een duik in het heldere water en kom gemakkelijk weer in de sloep met de zwemtrap. U kunt onderweg ook aanleggen bij een tweetal restaurantjes voor een drankje of een lekkere lunch. Genieten krijgt een andere betekenis als je het anker uitgooit op een heerlijke plek uit de wind met de laatste zonnestralen nog op je gezicht! Gegarandeerd een fantastische dag op het water. 

Een vaarbewijs is niet nodig om met de elektrische sloep te varen. Natuurlijk krijgt u van ons een uitgebreide uitleg voordat u op pad gaat met de sloep. Zodat u een onbezorgde dag tegemoet gaat en volop kunt genieten. 

Onze Luxe Elektrische Sloepen zijn alleen te huur voor een hele dag of meerdere dagen bij onze verhuurlocatie op Vakantiepark Zuytland Buiten

 

Lago Amore 425

HUURPRIJS € 125,00 per dag

Lengte: 425 cm
Breedte: 175 cm
Max. aantal personen : 6 volwassenen

Inclusief:
Kussenset 
Zonnedek
Zwemtrap
Anker
Opbergvakken 

Let op! Huisdieren zijn NIET toegestaan in de sloep. Vissen vanaf de sloep is NIET toegestaan. Hiervoor hebben wij de elektrische visboot beschikbaar.

Zwemvesten

Zwemvesten worden gratis ter beschikking gesteld voor zowel kinderen als volwassenen. 

Reserveren
Nederlands